Over Zodiac®


Al meer dan 120 jaar innovatie


Het merk Zodiac® ontwikkelt non-stop de beste technologie. In de loop der tijd hebben ontdekkingen en uitvindingen het bedrijf naar een hoger niveau gebracht en vervolgens naar het water, met name met de creatie van de eerste rubberboot, die het merk een aanzienlijke bekendheid zou geven die vandaag de dag nog steeds actueel is.


Markttrends, pioniersgeest, de wil om uit te blinken... Dat zijn de sleutelwoorden die Zodiac® probeert te volgen om steeds veiliger en steeds doeltreffender te worden. Dankzij deze filosofie heeft het merk in de loop van de voorbije eeuw een reputatie opgebouwd en een vertrouwensrelatie opgebouwd met u, de klanten.


Totaaloplossingen voor zwembaden


Zodiac Pool Care Europe, opgericht in 1998, houdt zich bezig met onderhoud en waterkwaliteit. Onze taak bestaat erin innovatieve apparatuur voor uw zwembad te ontwerpen, te produceren en te verkopen.


Als baanbrekend merk vernieuwt Zodiac® zich voortdurend door nieuwe technologieën, de constante zoektocht naar betere prestaties en een sterke betrokkenheid bij de kwaliteit van de geproduceerde producten.

Robotreinigers

Verwarming

Filters

Ontvochtiging

Missie om te innoveren


Dag in dag uit zetten wij alles op alles om u te ontlasten van het onderhoud aan uw zwembad, door innovatieve en efficiënte oplossingen te ontwerpen. Zodat u zich kunt concentreren op de reden waarom u uw zwembad hebt aangelegd: zwemplezier.


Over Fluidra


Fluidra en Zodiac® zijn gefuseerd om leider te worden op de wereldwijde zwembad- en wellnessmarkt.

 

Fluidra is een wereldwijde Spaanse multinationale onderneming die zich richt op de ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en IoT-oplossingen voor de particuliere en commerciële zwembadmarkt. Fluidra is actief in meer dan 45 landen en bezit een portfolio van enkele van de meest erkende en vertrouwde merken in de sector, waaronder Jandy®, AstralPool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX Professional® Gre® en AquaForte®.

 

Ga voor meer informatie over Fluidra naar www.fluidra.com


Opmerking: in 2012 werden Zodiac Pool Solutions en zijn Europese entiteit, Zodiac Pool Care Europe, onafhankelijke ondernemingen. Sindsdien hebben ze geen commerciële of eigendomsbanden meer, noch financiële verantwoordelijkheden met Z Marine, dat nu deel uitmaakt van de Open Gate Capital Group.